LIZI ART AND DESIGN
EGYEDI NYOMTATÁS

EGYEDI NYOMTATÁS

Termékek különleges mintával csak Neked! – Tervezd meg – Álmodd meg, mi elkészítjük!

FANTASY VÁLLTÁSKA

SIMPLE FINE TÁSKASZATYOR

BIG ART CASE NESZESZER

ART CASE TOLLTARTÓ

PÁRNAHUZAT

Ha ezen az oldalon jársz a fantáziád már valószínűleg rajzok, gyerekrajzok, művészeti alkotások körül forognak. A Lizi art and Design új termékei is hasonló gondolatok fényében születtek. Az első táska a kisfiam rajzával készült, és azóta is az egyik kedvenc darabom, a második táskán látható kép az egyik saját festményem.  Mindkettő pont azt az érzést váltotta ki belőlem, amit szerettem volna és ennek az érzésnek köszönhető, hogy elindítottam ezeket a termékeket, melyek már bárki számára elérhetőek.

Nem csak én vagyok szülő, és nem csak én szeretek alkotni, miért ne kerülhetne a Te vagy gyermeked alkotása pl. egy táskára. 
Amikor egy gyerek alkotni kezd, a művészek lelke irigykedni kezd 🙂

Az általunk használt technológiával bármilyen grafikai, képi anyaggal készíthető, személyre szabott egyedi termék.

Alkotóknak

Ha alkotó vagy az egész világ láthatja az alkotásod, ezentúl nem csak a faladon lóg. Büszkén hordhatod azt, ami a lényed egy jelentős részét adja. Felvállalni „magad” mindig mindenhol, igazán felszabadító érzés. És persze felejthetetlen, amikor az első kérdéseket kapod: - De jó a táskád, milyen jó kép van rajta, honnan van? És te büszkén válaszolhatod, hogy ez az ÉN rajzom!
Mert alkotni belső kényszer, mely teljessé tesz!
Szülőknek

Ha szülő vagy, akkor tudnod kell, hogy nem csak neked okoz majd boldogságot, és nem is csak akkorát, mint előre remélted, hanem gyermekednek, gyermekeidnek is. Igazi büszkeség lesz bennük, és hirtelen megbecsült művésznek érzi/érzik majd magukat. És ez az a plusz, ami teljesen a szívednek szól. Arra viszont előre figyelmeztetünk, hogy gyermeked szinte azonnal rajzolni kezd majd, hogy neked még több táskád lehessen, vagy persze neki 
Mert szülőnek lenni jó!
A művészet szerelmeseinek

Na és persze azoknak is szól, akik rajonganak a vizuális művészetért, festőkért, grafikusokért, fotográfusokért. Akiknek az otthonát gyönyörű alkotások díszítik, amik megmutatják, hogy kik is ők valójában. Hiszen a művészeti alkotások azoknak szólnak, akik saját magukra, az érzéseikre ismernek bennük. Jó érzés, ha mindig velünk lehet egy-egy ilyen „érzelem”, a belső énünk vizuális allegóriája.
A művészeti alkotások legszebb pillanata, amikor a legbelsőbb érzésedet fedezed fel benne, és rájössz más is érez úgy, mint te!

Ha szeretnéd saját alkotásod, gyermeked alkotását, vagy kedvenc művészed alkotását láthatod viszont az alábbi termékeken.  (A beküldött képet/ illusztrációt csak a megrendelőnek készítjük el, további felhasználásra nem kerül

A rendelés menete:

  1.   Rendeld meg a kiválasztott terméket/ termékeket a webshop felületén.
  2.  A megrendelésre küldünk egy visszaigazoló emailt, és egy díjbekérőt.
  3. Válasz emailben tudod beküldeni a képet/ képeket, és a választott hátoldal szín megnevezését. (Több termék rendelése esetén az egyértelműség miatt kérlek, a képeket nevezd át arra a termék névére, amin látni szeretnéd. )

Itt is rendelhetsz ezek a termékek közül, akár ajándékutalvány formájában!

Ahhoz hogy az általad megálmodott egyedi terméket tökéletes minőségben készíthessük el számodra, kérlek, az alábbiakat vedd figyelembe és a képeket ennek megfelelően küld el részünkre:

  • A képek megfelelő méretezéséhez minden terméknél találsz letölthető alapot, ami méretben, minőségi oldalról is teljesen megfelel a nyomtatáshoz szükséges elvárásoknak. Ezeket az alapokat teljes egészében ki kell töltenie a nyomtatásra szánt grafika/fotó.

Gyártás:

 Amint a kép, képek és utalás is beérkezett hozzánk, megkezdődik a termék legyártása, ami maximum 3 hetet vesz igénybe.

Postázás:

Amint kész a termék, azt a Magyar Posta Zrt.-vel küldjük meg részedre.

A megrendeléstől számítva max. 3-4 hét alatt kézbe veheted az általad tervezett táskát, tartót… És reméljük, hogy ugyanaz az öröm tölt majd el, mint minket is!

További hasznos információkat az alábbi linkeken találsz, azonban ha még így is maradnak kérdéseid, meglátásaid, írj bátran az info@liziartanddesign.hu email címre.

Képekkel kapcsolatos minőségi elvárások – garancia / Nyomtatási technológia / Egyedileg nyomtatható termékekhez használt textilek / Jogi nyilatkozat