LIZI ART AND DESIGN
Garancia

Garancia

Termékeimet a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazom. Minden általam forgalmazott új termékre hat hónap jótállást adok. A jótállási idő kezdete a számla dátuma. A termék 72 órán belül észlelt hibája esetén a meghibásodott terméket cserélem.

Jótállási igény a termék és a nyugta/számla együttes bemutatásával érvényesíthető. Ezek hiánya esetén nem tudom a jótállási igényt elfogadni. A garanciális problémával hozzám behozott terméket vagy cserélem, vagy levásárolható (ez a valószínűbb, mert a termékek többsége egyedi, illetve kis mennyiségben készül. A garanciális cserék/levásárlások átfutási ideje jellemzően egy hét, de fenntartom a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehessen.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások cseréjének elkerülése miatt vitás esetekben csak hivatalos szakvélemény alapján vállalom a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén: az észlelt meghibásodást be kell jelenteni nálam. Ha a bejelentés jogos, vállalom a termék azonnali cseréjét.

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítok. Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor csak a hivatalos szakvélemények ismeretében vállalom a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét. Utánvéttel küldött csomagokat nem veszek át, azt minden esetben visszaküldöm a feladónak. Sajnos a garanciális visszajuttatás költségeit a vásárló állja.