LIZI ART AND DESIGN
HÓNAP TÁSKÁJA 20% KEDVEZMÉNNYEL

HÓNAP TÁSKÁJA 20% KEDVEZMÉNNYEL

2021.10.10-2021.11.10-ig tartó akció keretében, minden Light válltáska rendelésénél 20% kedvezményt kapsz 😉 Így most 11.350 Ft helyett 9.000 Ft. Bármilyen színben megálmodhatod, amilyenben csak akarod!

Termék leírás:

Ahogy a LIGHT sorozat minden tagja, így a Light válltáska is az igazi nőiesség képviselője. Praktikus, kényelmes, letisztult. Bőrfajtától függően a napi kényelmes kistáska is lehet, de akár alkalmi táskaként is elfoglalhatja helyét egy dekoratívabb bőr felhasználásával. A fedél záródását egy igazán különleges pisztolyszeg biztosítja. Szintén különlegességét növeli fedelének belső festése. Belső elrendezése: egyterű, aminek az egyik oldalán egy zseb található.

A gyártási ideje nagyjából 3 hét.

Mérete: 20×31 cm

Vállpánt hossza: 108 cm

Anyaga:

100% természetes bőr

A termék állapotmegőrzése:

– évente egyszer érdemes színtelen wax-al átkenni egy puha textildarab segítségével. Ezzel megelőzhető a nagymértékű koszolódás, és a bőr természetes öregedése, kiszáradása.

– tilos mosógépben vagy kézi mosással mosni, szárítógépben szárítani, vasalni.

HA rendelnél, írj az info@liziartanddesign.hu email címre vagy katt IDE.

És még egy-két kép, hogy lásd eddig ilyenek is készültek. Jó szemezgetést! Ha meg naprakész szeretnél lenni, hogy mik készülnek mások álomszíneiből, vagy nem szeretnél lemaradni az aktuális “Hónap táskájáról” facebook oldalam követésével nem fogsz Facebook

Egyedileg legyártott termékek jogi nyilatkozata